Patrimoni i Finançament

Darrere d’una empresa familiar sempre hi ha una familia que assumeix una gran responsabilitat: assegurar la supervivència del negoci.

Sovint s’estructura la propietat a través d’una empresa patrimonial, que us haig de dir que no sapigueu ja.

Com que a BTI també som empresaris, sabem de què parlem i de com invertir els fluxes d’ingrés i els excedents derivats, per asssegurar un futur tranquil per a la familia, passi el que passi amb l’activitat operativa de l’empresa.

Si necessiteu assessorament o voleu aprendre a invertir en Borsa, ho fem amb èxit desde 1998, amb una rendibilitat acumulada d’un 10% anual.

Si penseu més en una inversió de tipus immobiliari, tenim inversions actives en un parell de països i obtenim d’elles un rendiment anual d’entre un 6% i un 12%.

Si us animeu a prestar de forma privada a empreses catalanes amb necessitats de finançament, treballem amb un parell de plataformes de préstecs interessants, com ara https://www.loanbook.es/ o https://arboribus.com/

Si preferiu invertir en start ups, podeu fer-ho directament anant a presentacions de start ups com el Fòrum d’Inversió d’Acció o http://www.seedrocket.com/ o invertir a través de plataformes de crowdfunding com ara la nostra preferida https://capitalcell.es/

Si us cal finançament privat, us podem orientar, segons imports i durada del mateix.

Fins i tot, si voleu vendre-us l’empresa, parcialment o total, coneixem eines com http://www.reempresa.org/ i gestors de private equity espcialitzats en la transmissió d’empreses.

Ja ho sabeu, per temes de patrimoni i finançament, parleu amb nosaltres i us orientem!

Per e-mail a hola@barcelonatrdingideas.com

investor

 

%d bloggers like this: