Internet i Xarxes Socials

De la mateixa manera que cap empresa pot seguir ignorant el mercat mundial i les possibilitats qüasi infinites d’exportació dels productes catalans, tampoc podem deixar de banda Internet i les xarxes socials.

Internet o el món on-line serveixen tant per vendre com per comprar, així com per fer prospeccions de mercat a un cost molt reduit.

Les xarxes socials com ara Facebook, Instagram o Twitter són l’evolució del món digital cap a una interacció més ràpida i eficaç.

Quedar-se fora de la capacitat que tenim, gràcies a Internet, de connectar amb milions de persones a tot el món no és una opció.

Desde BTI us podem ajudar a definir una estratègia on-line que asseguri més negoci, més clients i proveïdors, i més creixement empresarial a curt i llarg termini.

Evidentment, no deixarem de banda el món real, el món off-line, i la venda més tradicional, de fires, visites comercials i enviaments de catàlegs i mostres, però en farem una fusió per assolir una estratègia de marketing omni canal d’èxit.

Us deixo l’enllaç per fer-vos un perfil d’empresa a Facebook. Encara recordo la cara d’una empresa client a la que li vam recomanar un perfil professional de Facebook.

Tot i les reticències, se’l van fer i en poques setmanes de prospecció desde Facebook, obríem clients distribuidors nous a països tant exòtics com Irak i Bòsnia (pagament per avançat, és clar).

https://ca-es.facebook.com/business/learn/set-up-facebook-page

%d bloggers like this: