Missió, Visió i Valors

Desde BTI volem acompanyar-te en el canvi com a petita i mitjana empresa catalana i aprofitar junts les oportunitats!

Volem ajudar-te a entendre el teu mercat, com a Consultors en Intel.ligència de Mercats.

Intel.ligència de mercats o de marketing no és només ajudar-vos a vendre més.

No, no volem ser simples comercials trucant a les portes dels vostres clients potencials, no!

Volem entendre el mercat competitiu en el que us moveu i ajudar-vos a prendre les decisions estratègiques més apropiades.

Per fer-ho, caldrà recollir dades, informació, de proveïdors, clients i competidors.

A més a més, us posarem al dia de com comunicar amb els vostres clients a través de les xarxes socials, desde Linkedin a Instagram o Facebook.

Ja és impossible arribar als clients trucant o enviant un e-mail, cal un enfoc multi canal i una estratègia en xarxes socials coordinada i efectiva.

Us ajudarem també a situar-vos en el mercat (debilitats, forces) i a posar preu als vostres productes i serveis, de manera a fer créixer la vostra part de mercat.

En un món tant competitiu, créixer és qüasi la única manera de mantenir-se en el mercat, però cercarem sempre un creixement rendible, res de cremar diners per res.

De la mateixa manera que analitzarem possibles canals de venda i clients, també treballarem a fons amb els proveïdors. Una bona compra és el primer pas per una bona venda, si acompanyem el tot d’una bon marketing i una bona comunicació.

Amb el nostre mètode TEO-DOS  us oferim un servei d’acompanyament empresarial fet a mida, proper i només per a la vostra empresa.

El nostre mètode és tant senzill com aplicar la nostra experiència a detectar problemàtiques d’empresa i planificar-ne la seva resolució.

Al nostre mètode l’anomenem TEO-DOS i consisteix en aplicar el que sabem per resoldre i millorar la vostra empresa. Som responsables i volem fer-ho bé, com vosaltres, com si l’empresa fos nostra. Ens impliquem, no ens sou indiferents!

  • Tècnica : per a cada tasca, apliquem coneixements i tècniques apreses en el món empresarial
  • Experiència: són molts anys d’estar al carrer venent, comprant, definint estratègies
  • Oportunitats: identifiquem nínxols de mercat, canals nous, possibilitats
  • Diagnòstic: amb els nostres coneixements i experiència, detectem la situació i la problemàtica a resoldre i proposem una solució
  • Operacions: un cop estem tots d’acord en el diagnòstic, toca tirar endavant i assegurar que tot surti bé i dins dels terminis fixats, al cost pactat
  • Seguiment: Posterior a la implementació de la solució, en fem un seguiment periòdic

El nostre mètode és semblant al que poden utilitzar les empreses de consultoria líders del mercat, però per nosaltres sereu importants i rebreu un tracte a mida i personalitzat, no sereu mai una empresa més de la cartera de clients.

%d bloggers like this: