Missió, Visió i Valors

Desde BTI volem acompanyar-te en el canvi com a petita i mitjana empresa catalana i aprofitar junts les oportunitats!

Amb el nostre mètode TEO-DOS t’oferim un servei d’acompanyament empresarial fet a mida, proper i només per a la vostra empresa.

No treballem amb becaris sinó únicament amb Consultors experts en els seus camps.

El nostre mètode és tant senzill com aplicar la nostra experiència a detectar problemàtiques d’empresa i planificar-ne la seva resolució.

Al nostre mètode l’anomenem TEO-DOS i consisteix en aplicar el que sabem per resoldre i millorar la vostra empresa. Som responsables i volem fer-ho bé, com vosaltres, com si l’empresa fos nostra. Ens impliquem, no ens sou indiferents!

  • Tècnica : per a cada tasca, apliquem coneixements i tècniques apreses en el món empresarial
  • Experiència: són molts anys d’estar al carrer venent, comprant, definint estratègies
  • Oportunitats: identifiquem nínxols de mercat, canals nous, possibilitats
  • Diagnòstic: amb els nostres coneixements i experiència, detectem la situació i la problemàtica a resoldre i proposem una solució
  • Operacions: un cop estem tots d’acord en el diagnòstic, toca tirar endavant i assegurar que tot surti bé i dins dels terminis fixats, al cost pactat
  • Seguiment: Posterior a la implementació de la solució, en fem un seguiment periòdic

El nostre mètode és semblant al que poden utilitzar les empreses de consultoria líders del mercat, com ara https://www.cedec.es/ però per nosaltres, per BTI, sereu importants i rebreu un tracte a mida i personalitzat, no sereu mai una empresa més de la cartera de clients.

Advertisements
%d bloggers like this: