Obrint mercat als sucs frescos, no pasteuritzats (cold press, HPP) i al pa com abans, naturals i saludables

Ens arriba un encàrrec que ens fa molt il.lusió: donar un cop de mà a una empresa especialitzada en la fabricació i la distribució de sucs frescos al mercat.

Només si creiem en els productes que ens propose podrem donar tot el millor de nosaltres mateixos!

Els sucs frescos tenen les mateixes propietats que si us els preparessiu vosaltres mateixos a casa, exprimint les diferents fruites una per una. però us estalvieu la feina de preparar-vos-els.

Gràcies a la tecnologia HPP, podem gaudir d’uns sucs cold press (exprimits en fred), conservant així totes les seves vitamines i nutrients.

A vegades ens imaginem el futur ple de cotxes voladors i naus espaials i, potser, el futur tracta més de menjar millor, de tornar als sucs i al com haurien hagut d’haver sigut sempre: naturals i saludables.

I parlo del paà perquè també vam tenir l’oportunitat de col.laborar amb un altre projecte apassionant.

L’Isidre i el seu germà David van apostar per tornar a fer pa com abans, com el seu avi, i per fer-ho van haver de tornar a plantar cereals de qualitat i moldre la farina com abans, en molins tradicionals i amassar el pa amb els 4 ingredients de tota la vida.

El futur passa per tornar a menjar bé i saludable, sucs i pa!

Seguim!

pa

%d bloggers like this: